Even kennismaken...

Ik ben Ineke van den Berg (Ik word graag Ien genoemd.) 

Ik hou van mensen, hoeft niet perse een heleboel tegelijk maar een op een vind ik erg fijn. En ook van kinderen, ze zijn zooo lief en eerlijk, want eerlijk daar hou ik namelijk ook van.
Ik hou van puurheid en oprechtheid, openheid en schoonheid en van de natuur. De geur van mest, hooi en pas gemaaid gras en het geluid van vogels en dan vooral van een merel....daar word ik zo gelukkig van. 
Ik hou van chocola, het liefst melk (met caramel en zeezout...) maar ja, niet erg gezond dus eet ik ook puur!
Ik hou heel erg van lezen het liefst meerdere boeken tegelijk, stukje in de een en dan weer in de ander en ik begin het liefst achterin of halverwege het boek....tenzij het een roman of thriller is, dan niet.
Ik hou van interieurtijdschriften, stylen, inrichten en lekker creatief bezig zijn. Heerlijk om een mooie sfeer te creëren! 
En ik hou intens van het geven van een klankmassage, ik word er heel blij van om iemand ontspannen de deur uit te zien gaan!

Ik hou niet van iets over mezelf te vertellen, wat ik zoal heb gedaan en zo. Dat zegt lang niet alles over mij. Dus ik zeg, kom langs, laten we kletsen, elkaar leren kennen en dan kunnen we klanken!

Over mij, klankmassage, klanktherapie, klankschalen, praktijkruimte klankmassage Haren Groningen welness