Klank is energie! 

De wetenschap is het erover eens dat alles bestaat uit energie en dat energiesystemen bewustzijn hebben. De aarde draait, zo wordt ons verteld, binnen een oneindig elektromagnetisch veld. Alles neemt deel aan deze beweging, aan deze wervelende, pulserende en vibrerende energie. Het is opvallend dat wij kosmische energie gewoonlijk beschouwen als iets wat buiten ons bestaat, ergens ver weg in de ruimte.

Maar die energie is in werkelijkheid hier aanwezig, in ons leven als individueel persoon en in de dampkring waarin wij bestaan.

Werking klankschaalmassage

Door het zacht aanslaan van een Peter Hess klankschaal geeft de schaal een geluid, een klank en onstaat er trilling. De trilling van de klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel door het lichaam doordat ons lichaam voor plm 80% uit water bestaat en zo zorgt voor een innerlijke massage. Een gezond lichaam trilt zuiver in zijn eigen frequentie. 

Wanneer je niet lekker in je vel zit, lichamelijke klachten of spanningen hebt, is je lichaamseigen frequentie verstoord en zijn de trillingen lager. 

Klank heeft een helende en transformerende werking tot op celniveau en jouw cellen pikken die trilling op die er voor zorgt dat je lichaam weer op zijn eigen gezonde frequentie afgestemd wordt. 

Een klankmassage is een bijzondere vorm van aangeraakt worden door klanken. Een onvergetelijke ervaring van diepe rust en diepte-ontspanning, het versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en je levensvreugde neem toe!

Door de herhaling van de klankmassage (bijvoorbeeld elke week of elke twee weken) zul je merken dat het effect steeds sneller voelbaar wordt en tevens langer aanhoudt. Dit geeft je lichaam en geest de kans om werkelijk tot merkbaar herstel te komen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven klankmassage, klanktherapie, klankschalen, praktijkruimte klankmassage Haren Groningen welness